نی‌ نی سایت

20 نکته الزامی آشپزی: برگرفته از تجربیات نی نی سایت





20 نکته طلایی آشپزی: برگرفته از تجربیات نی نی سایت

سلام دوستان! توی این پست میخوام 20 تا نکته مهم و کاربردی که از تجربیات خانم‌های کدبانو در نی نی سایت یاد گرفتم رو باهاتون به اشتراک بذارم. این نکات هم برای مبتدی‌ها خوبه و هم حرفه‌ای‌ها، پس با من همراه باشید:

این نکات حاصل جستجو و مطالعه‌ی تعداد زیادی از تاپیک‌های آشپزی در نی نی سایت هستن و سعی کردم نکات کلیدی و پرکاربرد رو براتون جمع آوری کنم:

  • برای پخت کیک اسفنجی، حتماً تخم مرغ ها را نیم ساعت قبل از یخچال بیرون بیاورید.
  • برای پف کردن بهتر کتلت، پیاز را رنده ریز بزنید و آب آن را بگیرید.
  • برای جلوگیری از چسبیدن برنج، یک قاشق غذاخوری روغن مایع داخل آب در حال جوش بریزید.
  • برای خوشمزه تر شدن خورشت قورمه سبزی، از سبزی تازه و تفت داده شده استفاده کنید.
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • برای اینکه ته دیگ سیب زمینی شما طلایی و ترد شود، قبل از چیدن سیب زمینی ها کمی زعفران دم کرده روی برنج بریزید.
  • برای گرفتن بوی زهم مرغ، آن را با پیاز و ادویه جات (زردچوبه، فلفل سیاه و پودر سیر) مزه دار کنید.
  • برای جلوگیری از شل شدن شله زرد، نسبت آب به برنج را رعایت کنید و مدام هم بزنید.
  • برای اینکه خمیر پیتزا نرم و لطیف شود، از شیر ولرم به جای آب استفاده کنید.
  • برای خوش رنگ شدن قیمه، در انتهای پخت یک قاشق رب گوجه فرنگی تفت داده شده به آن اضافه کنید.
  • برای از بین بردن بوی کلم، یک تکه نان داخل قابلمه هنگام پخت بیندازید.
  • برای جلوگیری از وارفتن دلمه، بعد از پیچیدن دلمه ها، آنها را به آرامی در قابلمه بچینید و با یک بشقاب روی آنها را بپوشانید.
  • برای خوش عطر شدن مربا، در اواخر پخت چند دانه هل و کمی گلاب به آن اضافه کنید.
  • برای اینکه سس ماکارونی شما خوشمزه تر شود، از گوشت چرخ کرده با کیفیت استفاده کنید و خوب تفت دهید.
  • برای داشتن کوکو سبزی خوشمزه، سبزی ها را ریز خرد کنید و از سبزی های معطر مانند ترخون و مرزه استفاده کنید.
  • برای اینکه سوپ شما غلیظ شود، یک قاشق آرد را در کمی آب سرد حل کنید و به سوپ اضافه کنید.
  • برای جلوگیری از ترک خوردن تخم مرغ آب پز، قبل از پخت کمی نمک به آب اضافه کنید.
  • برای ترد شدن مرغ سوخاری، مرغ را قبل از سرخ کردن در آرد و ادویه ها بغلتانید و سپس در تخم مرغ و پودر سوخاری بزنید.
  • برای اینکه پلو قالبی شما به راحتی از قالب جدا شود، قالب را با روغن چرب کنید و کمی آرد بپاشید.
  • برای طعم دار کردن عدس پلو، از گوشت قلقلی و کشمش استفاده کنید.
  • برای اینکه حلوا شما خوشرنگ و یکدست شود، آرد را روی حرارت ملایم تفت دهید.

منتظر نظرات و تجربیات شما در بخش کامنت ها هستم!

نوش جان!






20 نکته طلایی آشپزی از نی نی سایت!

20 نکته طلایی آشپزی از نی نی سایت!

1. راز خوشمزگی قورمه سبزی

ترفند اصلی در قورمه سبزی جا افتاده، سرخ کردن درست سبزی‌هاست. حوصله به خرج بدید و با حرارت ملایم و روغن کافی سرخشون کنید تا رنگشون تیره بشه، اما نسوزه!

شنبلیله خشک رو در حد کم استفاده کنید. زیاد ریختن شنبلیله باعث تلخی خورشت میشه.

لیمو عمانی رو با چنگال سوراخ کنید و یه ساعت قبل از اضافه کردن به خورشت توی آب جوش بندازید تا تلخیش گرفته بشه.

گوشت رو با پیاز تفت بدید و بعد سبزی سرخ شده رو اضافه کنید و یه کم آب بریزید تا با هم بپزن.

لوبیا رو جدا بپزید و نیم ساعت آخر به خورشت اضافه کنید.

برای خوشرنگ شدن خورشت، یه قاشق رب گوجه تفت داده شده بهش اضافه کنید.

راز اصلی قورمه سبزی جا افتاده، زمان پخت طولانی با حرارت کم هست.

2. پخت برنج مجلسی

برای داشتن برنج قد کشیده، برنج رو از قبل خیس کنید (حداقل 2 ساعت).

مقدار نمک مناسب رو به آب برنج اضافه کنید. باید طعم شوری کمی داشته باشه.

وقتی برنج رو آبکش کردید، بذارید کمی خنک بشه تا موقع دم کشیدن خمیر نشه.

کف قابلمه رو روغن بریزید و ته دیگ مورد نظرتون رو بذارید (سیب زمینی، نان، کاهو و غیره).

برنج رو آروم آروم توی قابلمه بریزید و روش رو صاف کنید.

روی برنج روغن (یا کره آب شده) بریزید و با حرارت ملایم دم کنید.

برای داشتن ته دیگ طلایی و خوشمزه، قبل از دم کردن برنج، کف قابلمه رو با زعفران دم کرده چرب کنید.

3. جلوگیری از سر رفتن شیر

قبل از جوشاندن شیر، لبه داخلی قابلمه رو با کره یا روغن چرب کنید.

یه قاشق چوبی رو به صورت افقی روی لبه قابلمه قرار بدید.

شیر رو با حرارت ملایم بجوشونید و مرتب هم بزنید.

از قابلمه ای بزرگتر از حجم شیر استفاده کنید.

4. طعم دار کردن مرغ

مرغ رو با پیاز، سیر، فلفل دلمه ای و ادویه های مورد علاقه تون مزه دار کنید و حداقل 2 ساعت توی یخچال بذارید.

برای از بین بردن بوی زهم مرغ، از آبلیمو یا سرکه استفاده کنید.

5. تهیه سس سفید

برای تهیه سس سفید یکدست و بدون گلوله، آرد رو با کره تفت بدید تا بوی خامی آرد گرفته بشه.

شیر رو کم کم به آرد اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا سس غلیظ بشه.

6. نرم کردن گوشت

برای نرم شدن گوشت، قبل از پختن، چند ساعت توی مخلوط آب پیاز و کیوی رنده شده بخوابونید.

7. جلوگیری از سیاه شدن سیب زمینی

بعد از پوست کندن سیب زمینی، اون رو توی آب سرد قرار بدید تا سیاه نشه.

8. خوش طعم کردن سوپ

برای خوش طعم شدن سوپ، از آب قلم یا عصاره مرغ استفاده کنید.

9. پخت کیک اسفنجی

برای پخت کیک اسفنجی پف دار، تخم مرغ ها رو به خوبی بزنید تا حجمشون دو برابر بشه.

10. راز خوشمزگی کوکو سبزی

برای خوشمزه شدن کوکو سبزی، کمی آرد و تخم مرغ کمتر بریزید و از سبزی های تازه و معطر استفاده کنید.

11. پف دادن کتلت

برای پف دادن کتلت، کمی آرد نخودچی به مواد اضافه کنید.

12. از بین بردن بوی پیاز

برای از بین بردن بوی پیاز از دست، دستاتون رو با آب و سرکه بشویید.

13. جلوگیری از ته گرفتن غذا

برای جلوگیری از ته گرفتن غذا، از شعله پخش کن استفاده کنید و مرتب غذا رو هم بزنید.

14. پخت عدس پلو خوشمزه

برای طعم بهتر عدس پلو، عدس رو جدا بپزید و بعد با برنج مخلوط کنید. همچنین میتونید از کشمش و خرما هم استفاده کنید.

15. تهیه خمیر پیتزا

برای تهیه خمیر پیتزای خانگی، از آرد قوی و آب ولرم استفاده کنید و خمیر رو به خوبی ورز بدید.

16. درست کردن دسر سریع

برای درست کردن دسر سریع، از پودینگ های آماده استفاده کنید و با میوه و خامه تزئین کنید.

17. خوش طعم کردن خورشت قیمه

برای خوش طعم شدن خورشت قیمه، از زعفران دم کرده و پودر هل استفاده کنید.

18. پخت ماهی بدون بو

برای پخت ماهی بدون بو، قبل از سرخ کردن، ماهی رو در مخلوط آبلیمو، سیر و ادویه ها بخوابونید.

19. جلوگیری از ترک خوردن تخم مرغ آب پز

برای جلوگیری از ترک خوردن تخم مرغ آب پز، قبل از پختن، یک قاشق چای خوری نمک به آب اضافه کنید.

20. نگهداری سبزیجات تازه

برای نگهداری سبزیجات تازه، اون ها رو توی پارچه نخی مرطوب بپیچید و در یخچال نگهداری کنید.


نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا